ŽENE KAD ZATEKNU MUŽA S LJUBAVNICOM TUKU SUPARNICU: Nakon obračuna Bosanke sa rivalkom pokrenula se polemika! Ova stvar nije jasna

Ispovijesti

ŽENE KAD ZATEKNU MUŽA S LJUBAVNICOM TUKU SUPARNICU: Nakon obračuna Bosanke sa rivalkom pokrenula se polemika! Ova stvar nije jasna

Nakon što je žena iz BIhaća pretukla pendrekom supruga i njegovu navodnu ljubavnicu kada ih je zatekla u jednom lokalnom restoranu, a snimak obračuna se proširio društvenim mrežama pokrenula se i polemika oko toga zašto žene u ovakvim situacijama tuku suparnicu umesto supruga.

Podsetimo, na video-snimku incidenta vidi se starija žena koja uleće u restoran sa palicom.

– Majku ti j*bem! Šta hoćeš k*rvo od mog čoveka – viče dok napada ženu u haljini koju je zatekla sa suprugom u restoranu.

Suprug je uzalud pokušavao da ih razdvoji. Na društvenoj mreži X (Tviter) nakon jedne objave se pokrenula polemika o tome.

– Zašto žene koje zateknu muža sa ljubavnicom najčešće odmah tuku ljubavnicu, zar ne bi trebalo da tuku muža – piše u objavi ispod koje su se nizali komentari.

– Pogrešno je zagovarati tuču kod preljube. Bračni drug nije ničija svojina. Ako se preljuba dogodi, treba pregovarati – piše u prvom komentaru, dok u drgom stoji:

– Pa vole muža i krive drugu ženu što ga je otela. A on je nevin, jadan samo nespretno naseo na “provokaciju”.

Neki su pak napisali i da su žene odgojene po sugestiji muškarca da su krive ako on pogreši.

– Znači čisto iz tehničkih razloga, suštinski ne znam ni zašto biju ljubavnicu, on je taj koji je zatečen krivac – navodi se u jednom komentaru, dok u narednom stoji:

– Zato što muž kada zatekne ženu sa drugim tuče ženu, a ne ljubavnika a ljubavnik je taj koji je zaslužio mazu. Kurir.rs