Jedan se skida za pare, drugi je godinama u rijalitiju, a Boris je treći od braće Janjušević

Showbizz

Jedan se skida za pare, drugi je godinama u rijalitiju, a Boris je treći od braće Janjušević

Porodica zadrugara Marka Janjuševića Janjuša postala je tema društvenih mreža i medija nakon što se oglasio njegov mlađi brat Mihailo.

On nije u bliskim odnosima sa bratom koji je godinama unazad rijaliti zvijezda, a nagađa se da je razlog taj što se Mihailo javno skida, pokazuje svoje intimne dijelove tijela bez cenzure, a takve fotografije i snimke dijeli i naplaćuje na platformi OnlyF.ns.

Borisa je javnost upoznala 2020. godine kada je jedini iz Janjuševe porodice komentarisao tadašnji odnos brata i Maje Marinković s kojom je Marko prevario suprugu. Za razliku od Mihaila, Janjuš je u odličnim odnosima sa drugim bratom Borisom koji takođe nije u dobrim odnosima sa Mihailom.

Boris je jako sličan Janjušu, odnosno veoma liče, a kao i brat koji je u rijalitiju bavi se sportom, odnosno košarkom – što se može zaključiti na osnovu njegovih objava na Instagramu. Inače, Boris se pre nekoliko godina i potukao sa Mihailom, od kada i ne pričaju. Upravo to otkrio je pre tri godine kada mu je čestitao rođendan u jednoj od objava.

Vjerovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam 4 godine danas slavi 25 godina… Posljednja slika sa njim od kako me nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te – napisao je Boris uz fotografiju sa Mihajlom. (Telegraf.rs)