IZLOMIO JE NJENE KOSTI I SPAKOVAO U KOFER: U*io je PRVE BRAČNE NOĆI, prijavio nestanak, a policiju i dalje BUNI ovaj DETALJ (FOTO)

Region

IZLOMIO JE NJENE KOSTI I SPAKOVAO U KOFER: U*io je PRVE BRAČNE NOĆI, prijavio nestanak, a policiju i dalje BUNI ovaj DETALJ (FOTO)

Prva bračna noć je, kako mnogi kažu, najromantičnije veče koje jedan par može da doživi. Nakon što izgovori sudbonosno “DA” pred zakonom i porodicom, supružnici postaju neraskidiva zajednica koja deli sve. Tada je seksualni odnos “zvanično odobren”, pa se zaljubljeni često opuste i prepuste divljim fantazijama, međutim, ovaj par je to bukvalno shvatio.

Čovek koji je ubio svoju ženu prve bračne noći i strpao njeno telo u kofer osuđen je na najmanje 21 godinu zatvora. Telo Don Voker (52) pronađeno je četiri dana nakon što se udala za Tomasa Nata 27. oktobra 2021. godine. Nat, 46, osuđen je za ubistvo na krunskom sudu u Belfordu.

– Nakon što je ubio novopečenu gospođu Voker, Nat je njeno telo ostavio u ormanu pre nego što ga je prebacio u kofer i bacio u žbunje iza njihove kuće u Lajtklifu u blizini Halifaksa u Zapadnom Jorkširu, saopštio je sud.

– On je “oskrnavio“ njeno telo lomeći kosti da bi stala u kofer, rekao je sudija Džonatan Rouz.

Nat je lagao svoju porodicu, i nameštao je da je za njen odlazak krivo njeno mentalno zdravlje i slao im lažne poruke navodno od nje. Ćerka žrtve, Kira Li Gest, rekla je sudu da je Nat čak postavljao ukrase za Noć veštica dok je njena majka ležala mrtva. Gospođa Gest je dodala da je Nat znao šta je uradio dok je išla od mesta do mesta sa fotografijom svoje majke, pitajući je da li ju je neko video.

Pregled tela gospođe Voker pokazao je da je pretrpela značajne povrede vrata, što je ukazivalo da je došlo do “snažnog pritiska na njen vrat”. Nat nije svedočio na suđenju, priznajući ubistvo iz nehata na osnovu toga što “nije nameravao” da nanese ozbiljnu štetu svojoj novoj ženi.

Ali sestra gospođe Voker Liza rekla je da je Nat manipulisao svojom žrtvom i izolovao je od porodice tri godine “pre nego što su je njegove bezbožne ruke oduzele od nas zauvek”. (Kurir.rs/Daily Mail)