TIKTOKERKA OTKRILA, A DOKTORKA ODOBIRILA: Stavila je OVO na kosu i tako se rešila MASNOĆE i PERUTI zauvek (VIDEO)

Zanimljivosti

TIKTOKERKA OTKRILA, A DOKTORKA ODOBIRILA: Stavila je OVO na kosu i tako se rešila MASNOĆE i PERUTI zauvek (VIDEO)

Na Tiktoku se sve češće mogu naći interesantni beauty predlozi – pre svega ideje za šminkanje, ali i rešenja za brojne probleme koji muče žene. Tako i za – masnu kosu! Ponekad nastaju kao rezultat eksperimentisanja, ali kad ih potvrde i doktori, svi smo zainteresovani, zar ne?

Baš zato je video popularne Bambi koja je uspela da se oslobodi masne kose pregledan više od tri miliona puta. Naslage sebuma koji se preterano luči uništavaju svaku frizuru, a još je gore što na koži glave ostaju i izumrle ćelije. Tikokerka Bambi je primenila penu za lice u kojoj ima salicilne kiseline i – postigla odličan rezultat.

Ona stavlja penu desetak minuta pre pranja i dobro umasira u koren. Naročito treba obratiti pažnju na ivicu kose uz lice. Zatim operite kosu na uobičajen način i stavite balsam. Njen savet je da se stavi pena sa salicilnom kiselinom jednom ili dvaput nedeljno.

Ako niste u mogućnosti da nabavite specijalizovani proizvod za kosu, slobodno koristite losione za kožu sa ovim sastojkom. Najobičniji apotekarski ili drogerijski preparati će biti od pomoći, ne morate da trošite novac na bilo kakve luksuznije brendove.

Bambi je dobila mnoge pozitivne komentare na svoj video o salicilnoj kiselini, a najveću pažnju je izazvala dr Sonja Korana. “Ovaj sastojak je dobar eksfolijant, može da omekša keratin koji se prirodno nalazi na koži i zapušava pore. Zato ga slobodno koristite i na kosi, jer ćete tako osloboditi višak sebuma. (Espreso/srbijadanas)

@bambidoesbeauty

#greasyhair #greasyscalp #oilyskin #oilyroots #salicylicacid #scalpscrub #scalptreatment #hairhacks #hairhack #greasyhairtutorial #greasyhairtips #fyp #foryourpage

♬ original sound – Bambi Does Beauty