ZAŠTO SRPKINJE NE ŽELE DA SE UDAJU?! Ovo pitanje je zapalilo društvene mreže, komentari PLJUŠTE

Zanimljivosti

ZAŠTO SRPKINJE NE ŽELE DA SE UDAJU?! Ovo pitanje je zapalilo društvene mreže, komentari PLJUŠTE

Na društvenoj mreži Tviter pokrenula se rasprava zbog jednog tvita u kome je jedan korisnik pitao zbog čega žene ne žele da se udaju.

– Zašto žene ne žele da se udaju – piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

I dok su neke devojke i žene odgovarale da su probale, ali da im “nije išlo”, mnoge su za to da se ne treba udavati.

– Iskreno, niti želim niti ne želim. Ako mi sa nekom osobom bude lepo, ako se poštujemo međusobno i imamo slične stavove ne verujem da će jedan papir promeniti bilo šta od toga. Jedino što znam to je da neću da menjam svoje prezime nikada – piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

Zašto žene ne žele da se udaju?

– Svako ima pravo na svoj život. Samo što sam naišao zadnjih mesec dana na par žena koje su se izjasnile da se nikad ne bi udale i to je to. Nemam ništa protiv na vaš izbor, niti da ste loše ako ste tako nešto izabrale.

Ipak bilo je i onih koji smatraju da ne žele samo žene.

– A ko kaže da ne žele, i zašto ne bi želele, kada nekog voliš i obostrano je meni je normalno da se živi u zajednici i stvara porodica, lepo je buditi se pored nekog, dogovarati, i ostalo da ne nabrajam, a sad svako ima svoje – stoji u jednom od komentara:

– Žene iz najbliže okoline su mi rekle da muškarci posle tog potpisa se ponašaju kao da su dobili privatno vlasništvo. Ja nemam neko mišljenje a ni iskustvo, čak mislim da sam malo i zbunjena po tom pitanju, ali ono u šta sam sigurna je da papir nije mera odnosa.

Bilo je i saveta da se ne treba udavati.

– Zato sto se jednom opekla, sad i hladan jogurt duvam. A neudatim savetujem da se ne udaju. Mogla bih da ti navedem 50 razloga, ali sama svoj gazda. (Izvor: kurir.rs)