MAMA POKAZALA TRIK OD 30 SEKUNDI I 0 KM koji uklanja FLEKE SA ODJEĆE kao od šale: Ovo stvarno pravi ČUDA

Zanimljivosti

MAMA POKAZALA TRIK OD 30 SEKUNDI I 0 KM koji uklanja FLEKE SA ODJEĆE kao od šale: Ovo stvarno pravi ČUDA

Bronti Tauns, koja na svom Instagram profilu deli sadržaj o vaspitanju, domaćinstvu i ostalim svakodnevnim stvarim, tvrdi da vam je za otklanjanje najupornijih fleka zapravo dovoljna samo voda! Ova mama četvoro djece ima svoju “tajnu” metodu koja joj pomaže da izađe na kraj sa isflekanim dečjim stvarima, a sve što vam za istu treba jeste vrela voda, piše Ženablic.rs.

“Uskoro ću vas raspametiti”, najavila je Bronti svoju caku koja podrazumeva polivanje ključale vode direktno na zaprljano mjesti na majici, džemperu ili bilo kom drugom komadu garderobe.

Ona je ovaj trik demonstrirala na licu mjesta, pokazavši kako vrela voda otklanja fleke iste sekunde sa bijelog duksa, a potom i sa bež vunenog kardigana. Metoda najbolje funkcioniše kada je riječ o mrljama od voća, kečapa, kafe ili čokolade, dok se fleke poput krvi bolje tretiraju suprotnom tehnikom – njih treba dobro trljati kockicom leda. Inače, dobro je znati da ovaj prost trik radi čak i ako fleka nije svježa, već je stara nekoliko dana.

Njen snimak je pogledalo preko milion ljudi. novi.ba