Užasavajuća objava Filipa Cara o trudnoj Aleks: Vječita lažna žrtvo i monstrume, ti si luda

Showbizz

Užasavajuća objava Filipa Cara o trudnoj Aleks: Vječita lažna žrtvo i monstrume, ti si luda

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić nedavno je potvrdila informaciju da je u trećem mjesecu trudnoće. Filip Car oglasio se nakon što je Aleksandra Nikolić rekla da je od strane njega doživjela nasilje.

E, to sam čekao, zato što sam znao da je to u najavi i da se to sprema i zato večeras, nisam mogao da pričam kad sam došao tamo i sav sam bio van sebe.

Sva sreća da imam sve u ovom telefonu, tako da to sam čekao i zato ćemo sudskim putem da rješavamo stvari, a to što si ti polupala i što su ti vrane popile mozak i što bi htjela da budeš žrtva preko mene, što si htjela da napraviš sve što si uradila, sutra će biti sve sa mog telefona pušteno prije nego što bude ta emisija na Pinku, tako da će imati materijala da neće moći da se priča o nekim stvarima – poručio je Filip.

Dotična je bolesna i luda, ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti, vječita lažna žrtvo i monstrume, me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima!

A sutra će vam biti prije emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vrijeme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta mi se može desiti. Lani sam popušio foru, ove godine ne! – napisao je on na Instagramu.

Vidjećemo sutra ko je dobijao prijetnje. Dajte mi, molim vas, ime i prezime te djevojke iz Zagreba. Zagreb je na 100 kilometara od mene, a ti si kao čula tu priču, a nikad čula.

Sve će vam biti jasno sutra, kome god je bilo čudno zašto su mi se neke stvari dešavale.

Ko god ima malo mozga, shvatiće. Sada sam na večeri, pa mi se ne da. Mi ćemo u aprilu, kada se sve završi, sudski sve riješiti – rekao je Filip Car. (eks.ba)