Srbin koji je sve spiskao na žene i alkohol: ‘Bosance ne mogu da gledam očima, onaj Džeko je kao frižider’

Zanimljivosti

Srbin koji je sve spiskao na žene i alkohol: ‘Bosance ne mogu da gledam očima, onaj Džeko je kao frižider’

Nogometna reprezentacija BiH prolazi kroz svoj možda i najteži period, a prema izjavama brojnih stručnja – glavni krivac je Nogometni savez koji je nestabilan i lita sa odlukama. I to se naravno odražava na rezultate na terenu. BiH je propustila šanse za brojna takmičenja, a sljedeće koje nam visi o koncu je Evropsko prvenstvo. Tu ćemo sreću tražiti u baražu u martu.

I na Euro 2020. BiH se mogla plasirati kroz baraž, a prvi rival u play-offu bila je Sjeverna Irska koja je na Grbavici slavila boljim izvođenjem penala. Prije nekoliko dana na internetu je osvanuo snimak prognoze Saše Ćurčića pred duel igran početkom oktobra 2020. godine. On je iznio neke odvratne opaske na račun naše reprezentacije i iznio je sulude kritike na račun Edina Džeke.

“Ovdje će biti jedna izuzetno dosadna utakmica, jer Bosanci tako igraju, jedan izuzetno dosadan fudbal, ne mogu da ih gledam očima.”

Onaj Džeko je kao frižider, Frikomov frižider za sladoled je brži okretniji od njega, dok se on okrene ja kupim dvije vekne hljeba, odradim Naomi Campbell i zabijem dva gola. Ništa, ovo je jedna šljiva dženerika 0:0.” Ćurčić je 90-ih godina bio jedan od najvećih srpskih talenata i zarađivao je ogroman novac igrajući u Premiershipu, prije svega za Crystal Palace. Van terena je volio da se ludo zabavlja i provodi, pa je sve to utjecalo na njegovu karijeru, a svojevremeno je izjavio da je sve potrošio na drogu, alkohol i žene.

“Sav zarađeni novac u fudbalu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao…”, naveo je on.

“Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio neko to uradio. Nisam nikad ni s prostitutkom bio, a ni sa starletom punom silikona.”

Već godinama živi u Engleskoj, a redovno promoviše svoje političke simpatije prema predsjednicima Rusije, odnosno Srbije, Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću. (Izvor: Raport.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sportske Kladionice (@sportskekladionice)