PRIJA ZANIJEMILA KADA SU JOJ IZ PUBLIKE POKAZALI OVO! Odmah pozvala obezbjeđenje – Pjevačica se tome nije nadala!

Showbizz

PRIJA ZANIJEMILA KADA SU JOJ IZ PUBLIKE POKAZALI OVO! Odmah pozvala obezbjeđenje – Pjevačica se tome nije nadala!

Aleksandra Prijović nije očekivala poklon koji joj je publika spremila, a čim ga je vidjela odmah je pozvala obezbjeđenje.

Mlada zvijezda Aleksandra Prijović održala je dva spektakularna koncerta u dupke punoj Areni, a večeras se održava još jedan. Ona je na bini zablistala u odevnim kombinacijama od 50.000 eura koje su savršeno istakle njenu figuru, a publiku je raspametila pjevanjem i svojim hitovima, te su je nagradili poklonom kom se nije nadala.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović

Aleksandra je u publici primijetila sliku, koju je jedan od fanova podigao, te je pokazala obezbjeđenju da priđe i da je preuzmu, nakon čega je predata članu njenog tima. Na slici su Aleksandra, Filip kao i njihov sin Aleksandar, a ovaj porodični kadar je potpuno razniježio pevačicu, te se rukom zahvalila fanu, nakon čega je uslijedio i osmijeh.

Nema sumnje da se publika trudi da uzvrati Aleksandri bar na neki način ono što im je priredila, te mladu zvijezdu sasvim sigurno čekaju brojni pokloni i večeras, kada će održati još jedan spekatakl.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović

Na kraju koncerta koji je održans sinoć, Aleksandra je na koljenima zaplakala pred mnogobrojnom publikom, nakon čega im se obratila veoma emotivnim riječima kojima je pokušala da objasni koliko ovo znači za nju – “Volim vas najviše na svijetu. Hvala vam za ovaj osjećaj, ja ovo nikada neću moći da objasnim. Ništa slično nisam osjetila u životu, kao da će srce da mi iskoči. Dragi moji, najdraži, ja se nadam da ste uživali večeras, meni je bilo nestvarano, voljela bih da ova noć traje zauvijek”, poručila je Aleksandra, pa dodala:

“Želim da vam se zahvalim još jednom za sve ove godine podrške i ljubavi, jer zaista bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste bili večeras, a sutra se družimo opet. Volim vas najviše, hvala Beograde”.