Najljepša nogometašica svijeta odbila nemoralnu ponudu: Ponudio mi je samo 100.000 franaka za jednu noć

Showbizz

Najljepša nogometašica svijeta odbila nemoralnu ponudu: Ponudio mi je samo 100.000 franaka za jednu noć

Najljepša nogometašica svijeta Alisha Lehmann je otkrila kako joj je jedna velika zvijezda ponudila ogroman novac za jednu noć sa njom, ali da je ona to odbila. Zvijezda Aston Ville godišnje od kluba zaradi 185.000 eura, a muškarac kojeg nije željela imenovati joj je za jednu noć sa njom ponudio 100.000 švicarskih franaka, odnosno 105.000 eura.

Lehmann, koja je javno izjavila da je biseksualka, je nedavno ostavila djevojku Ramonu Bachmann kako bi počela vezu sa nogometašem Aston Ville Douglasom Luizom, a sada je u podcastu Dir Tea Talka koji vodi njemački reper Shirin David otkrila da je u Miamiju dobila nemoralnu ponudu.

“Bila sam s prijateljima u noćnom klubu i stigla mi je poruka na mobitel od jedne veoma poznate osobe koju sam ranije upoznala. Ponudio mi je 100.000 švicarskih franaka da provede noć sa mnom. Odgovorila sam: ‘Ne, i zašto samo 100.000?'”, otkrila je švicarska reprezentativka.

Lehmann je dodala i kako je ta poznata osoba slala poruke i preko njenog tjelohranitelja koji je dobio zadatak da je uvjeri da treba prihvatiti ponudu.

“I dalje čuvam tu poruku na mobitelu. Ne mogu otkriti je li riječ o nogometašu, samo ću reći da je veoma, veoma poznat širom svijeta”, rekla je 24-godišnja Lehmann. klix.ba