Mužić moj! Ermina Pašović pokazala novog frajera: Više ne krije njegovo lice, prelijep je i veoma zgodan…

Showbizz

Mužić moj! Ermina Pašović pokazala novog frajera: Više ne krije njegovo lice, prelijep je i veoma zgodan…

Bivša zadrugarka Ermina Pašović ima novog partnera. Mjesecima je krila vezu sa njim, a sada ga već naziva mužem i ponosno ga je pokazala ljudima putem Instagrama. Pašovićeva je objavila fotografiju na kojoj se strasno ljube, čime je otkrila njegov identitet i uz to je napisala:

-Volite se i kad niste zajedno, to je prava ljubav! Ko umije da se voli samo kad je zajedno, taj ne pravi pitanje sa kim je – napisala je Ermina i dodala tagove ljubav i mužić.

Koliko vidimo na slici, riječ je o visokom, veoma zgodnom, kršnom mladiću braon kose i tamnije puti. Inače, Ermina je nedavno otkrila da je njihov odnos kao u bajci.

-Ovo što imam ja nema ni na filmu, a ni u bajci. Da, u vezi sam sa mojim budućim mužem. Bog me je pogledao. Imam sve što sam u životu željela, o čemu sam maštala, o čemu sam sanjala… Ma, i više od toga, a sve u jednoj osobi. Trideset i pet godina imam i prvi put u životu mogu da kažem da sam 1.000 posto sigurna da je to to – rekla je Ermina Pašović jednom prilikom. (Telegraf.rs)