OGLASIO SE HRVATSKI REPORTER SA HIT SNIMKA IZ IZRAELA: Objasnio zašto je legao na zemlju i šta su žene iza njega radile (VIDEO)

Region

OGLASIO SE HRVATSKI REPORTER SA HIT SNIMKA IZ IZRAELA: Objasnio zašto je legao na zemlju i šta su žene iza njega radile (VIDEO)

Hrvatski reporter Petar Vlahov momentalno je postao hit na društvenim mrežama zbog nesvakidašnjeg uključenja u dnevnik iz ratom zahvaćenog Izraela!

Vlahov se uključio u dnevnik HRT-a, podsetimo, noseći šlem na glavi i gotovo ležeći na zemlji, odajući pri tome pozu nekoga po kome padaju bombe, ali iza njega su bile dvije žene koju su opušteno stajale pored automobila.

Brojni komentari i neumjesne šale pojavile su se nakon dnevnika na društvenim mrežama, a mnogi su potcjenili opasnost u kojoj se Vlahov našao pa su tako pojedini korisnici olako pisali kako je reporter “ležao dok su žene iza njega opušteno gledale u mobilni telefon”.

Petar, koji se trenutno nalazi u Tel Avivu, otkrio je šta se tačno dogodilo prilikom uključenja u dnevnik.

– Nije mi bilo svejedno iako me je to podsjetilo na Domovinski rat. Prošlo je sve kako treba. Napad je trajao oko dva minuta i to srećom bez posljedica – rekao je Petar za Večernji.

Reporter navodi da je u trenutku napada krenuo u obilazak naselja blizu Aškelona na zapadu Izraela.

– S obzirom na to da tamo često dolazi do raketnih okršaja u prtljažniku smo nosili pancirke i kacige koje nam je osigurala ambasada. Tokom puta stigla je SMS poruka od IDF-a da će za manje od minuta doći do raketnog udara na prostoru kojim se krećemo. Napustili smo vozila po protokolu i dograbili kacige i čekali da prođe napad. Nakon toga smo još “vrući” snimili stand-up – objašnjava Petar.

Navodi da korisnicima društvenih mreža ne zamjera ništa, ali nema lijepe reijči za pojedine kolege i medije koji su snimak koristili za sprdnju.

– Razlog zašto su drugi gledali u mobilne telefone jeste to što su iščekivali poruku hoće li biti drugog talasa napada. Zbog bezbjednosne procjene vratili smo se u sigurniji Tel Aviv – navodi Vlahov. novi.ba