Strava u Dalmaciji! Pronađena dva tijela u obiteljskoj kući: “Jedan za stolom sjedi, drugi na kauču, tako su ih našli”

Region

Strava u Dalmaciji! Pronađena dva tijela u obiteljskoj kući: “Jedan za stolom sjedi, drugi na kauču, tako su ih našli”

Dvojica muškaraca pronađena su mrtva u obiteljskoj kući kod Zadra. Zadarska policija priopćila je da je u nedjelju oko 11:45 zaprimila dojavu da su u mjestu Krneza u obiteljskoj kući pronađena dva muška tijela.

Odmah po dojavi sve hitne službe upućene su na mjesto događaja, a prema zasad prikupljenim informacijma i provedenim izvidima, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Kako neslužbeno doznajemo, zasad se pretpostavlja da je riječ o trovanju plinom, a obojica muškaraca hrvatski su državljani.

“Ja sam jučer prošao oko četiri sata popodne, oni su tu bili, nemaju struje, agregat… E sad, kisik je potrošen, oni, jedan za stolom sjedi, a drugi na kauču, tako su ih našli, tako su ostali i mrtvi su”, komentirao je susjed Joso Lazanja za Dnevnik Nove TV.

“Dolaskom na mjesto intervencije, znači, provalili smo vrata, ušli smo unutra sigurno, poštujući protokole, zatekli smo dvije osobe mrtve, zatim smo razvjetrili sve prostorije i omogućiči djelatnicima hitne medicinske pomoći da uđu unutra”, ispričao je voditelj smjene u JVP Zadar Jure Erslan. dnenvik.hr