Hrvatski portal kritikuje sarajevsku ćevabdžinicu: Naplaćuju kiselo vrhnje…

Region

Hrvatski portal kritikuje sarajevsku ćevabdžinicu: Naplaćuju kiselo vrhnje…

Najčitaniji portal u Hrvatskoj Index.hr pozabavio se recenzijama koje na Google platformi ostavaljaju gosti sarajevskih ćevabdžinica. Predmet njihove analize bila je ćevabdžinica Željo i osvrti korisnika koji nisu zadovoljni uslugom. Zadnje recenzije na Googleu dosta su loše piše Index.

“Naručio sam hranu ovdje sa ženom, dobio srednje pečene ćevape, nisam htio praviti scenu. Moja žena je bila uzrujana jer su hranu donijeli za 3 minute od kad smo naručili. Ćevapi su izvana pečeni, a iznutra vidljivo nepečeni. Kad sam pitao konobara je li ovo dobro pečeno, konobar ih je odnio kuharu. Onda me je vlasnik nastavio prozivati. Bilo mi je dosta i otišao sam platiti, nije me bilo briga za cijenu. Vlasnik me nastavio vrijeđati na kasi, rekao mi je da se nikad ne vratim. Način na koji je razgovarao sa mnom i usluga koju smo dobili bili su neprihvatljivi”, piše Sanel.

“Bezobrazno osoblje. Ne prihvaćaju kreditne kartice i nema upozorenja o tome. Naplaćuju kiselo vrhnje”, napisao je Wilson prije dva tjedna.

“Ja sam Bosanac i svim prijateljima bih uvijek preporučio ovo mjesto kao najbolje mjesto za ćevapčiće i sjajnu atmosferu. Ovo je godinama bilo mjesto broj 1 za mene i moju obitelj. Bila je to izvrsna hrana, usluga i vrlo ljubazno osoblje. Otišli smo večeras prvi put nakon tri godine i bili smo potpuno šokirani njihovim stavom – možda nova uprava/osoblje, ali bili su stvarno grubi prema mojoj kćeri koju je osoblje ostavilo u suzama nakon što je pokušala naručiti. Uništilo nam je večer. Također su nas tjerali da završimo i odemo – došli su s računom koji nam je u biti rekao da ustanemo i odemo”, požalio se Mirza.

“Loša usluga. Mjesto je bilo puno. Bili smo spremni čekati dok ne dobijemo stol i tražili smo od konobara da naše ime stave na listu čekanja, nisu marili za nas, rekli su nam da samo čekamo vani bez ikakvog popisa ili reda s drugim ljudima. Nije dobro organizirano mjesto i prijetili su mušterijama poput djeteta”, stoji u Alijevoj recenziji.

“Neljubazna usluga, došli smo sa psom, konobar nam je pokazao terasu drugog restorana. Nastavite tako postupati sa stranim turistima! Da sam ja vlasnik, dao bih mu otkaz”, stoji u recenziji.

“Stvarno sam razočarana. Nisu nas ni pozdravili kako treba, smjestili su nas van, ljubazno smo pitali za ajvar, dobili smo odgovor – toga nema, to ne ide uz ćevape. Tanjure su nam samo bacili na stol i čaše za piće su bile vruće. Neki dio ćevapa bio je slabo pečen, uz to su imali nekako čudan okus. Očekivala sam ipak više jer su nas svi uputili tamo, tj. rekli da su najbolji ćevapi”, razočarana je prije dva mjeseca od Želje otišla i gošća Lejla.

No, treba napomenuti da je Željo jedan od objekata sa najviše recenzija na Google platformi, ima ih preko 7.000 a sa prosječnom ocjenom 4.6 pokazuje da ipak ima mnogo više onih koji su u toj kultnoj ćevabdžinici uživali. U komentarima se može pronaći mnogo pozitivnih iskustava ljudi iz cijelog svijeta. (Izvor: N1)