Nazivali ga trudnim muškarcem, a onda se otkrila šokatna istina: ‘Kad smo ga otvorili, bilo je kao u hororu’

Region

Nazivali ga trudnim muškarcem, a onda se otkrila šokatna istina: ‘Kad smo ga otvorili, bilo je kao u hororu’

Sanju Bhagat imao je ispupčen trbuh veći dio svog života, a oni oko njega smatrali su to apsolutno urnebesnim. Nazivali su ga ‘trudnim muškarcem’ jer se zbog svog ogromnog trbuha isticao u svojoj maloj zajednici. Bhagat je rođen u Nagpuru u Indiji 1963. godine i nije pokazivao nikakve znakove zdravstvenih abnormalnosti kao malo dijete, prenosi Net.hr.

Boreći se da preživi i radeći na farmi kako bi prehranio svoju obitelj, život mu je postao još teži kada mu je želudac narastao do alarmantne točke u njegovim 20-ima. Očito, to je bilo posebno čudno jer je jedva imalo dovoljno hrane da se hrani, a kamoli da se udebljao.

Bhagat je ignorirao svoj sve veći trbuh unatoč neprestanom smijehu s kojim se suočavao. Samo je držao pognutu glavu, ignorirajući molbe svoje obitelji da ode na pregled jer nije želio izostati s posla. Ali na kraju nije imao izbora – hitno je prebačen u bolnicu u Mumbaiju 1999. godine nakon što mu je velika izbočina gurnula dijafragmu i spriječila ga da diše.

Liječnik Ajay Mehta bacio je jedan pogled na Bhagatov divovski trbuh i pretpostavio da se tamo nalazi tumor – ali bio je u krivu.

– Kad smo ga otvorili, bilo je to kao u hororu. Prvo je iz trbuha iscurila velika količina tekućine, a onda smo ugledali kosti, prste, kosu pa čak i nokte. Bio je to Bhagatov blizanac, koji je u njemu rastao cijeli život! Kad sam unutra gurnuo ruku, napipao sam kosti, a onda su izvirile kržljave ruke, pa genitalije. Bilo je to napola formirano stvorenje – rekao je liječnik koji je obavio operaciju.

Nakon operacije, doktori su ustanovili da je tumor zapravo mutirano tijelo njegovog brata blizanca. Bhagat je patio od rijetkog stanja nazvanog “fetus u fetusu”, gdje je jedan fetus zarobljen u tijelu drugog blizanca. Nakon operacije, Sanju se potpuno oporavio i vratio normalnom životu, iako mora živjeti sa šaljivim komentarima prijatelja da je rodio bebu. titox.net