“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao”!!!

Uncategorized

“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao”!!!

“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao. Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednnostavno i pored svega toga je želio biti sa mnom. Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slo mi poruke na fb, dolazio na kućna vrata sa nekim bamalnim razlozima.

Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam željela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, ipak komšiluk je i tako to te sam prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubijediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i sin može da mi bude… ono glupo je.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa nekim meni nepoznatim drugom. Čini se kako je i njemu sve ispričao, ali nije se drug puno zadržao i otišao je, ostali smo nas dvoje sami.

Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga ubjeđujem da to što želi nije uredu i da prestane da me zove jer mi pravi probleme. Ali tada mi je prišao i počeo me ljubiti, opustila sam se i prepustila trenutku, a kad sam došla kući bila sam sva slomljena.

Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam… slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena. Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu, ovako sada je prekasno za sve.” Izvor: balasevizam.novi.ba