Ovo je mladić koji je poginuo kod Petrovardarina: Prijatelji u šoku, potresni prizori sa mjesta nesreće, BMW smrskan

Region

Ovo je mladić koji je poginuo kod Petrovardarina: Prijatelji u šoku, potresni prizori sa mjesta nesreće, BMW smrskan

Mladić Aleksandar H. (23) stradao je sinoć u nesreći koja se dogodila kod Petrovaradina. Po riječima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove dvije ekipe su intervenisale na licu mjesta, a poziv je primljen u 18:14.

Ljekari su na mjestu nesreće konstatovali smrt muškarca, dok je žena koje je bila suvozač, prevezena u UC KCV na odjeljenje reanimacije, u teškom stanju sa višestrukim povredama.

Povrede su zadobile i dvije žene stare 52 i 67 godina, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odjeljenje hirurgije UC KCV na dalje liječenje i dijagnostiku.

Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od mladića.

-Saučešće porodici. Počivaj u miru, dragi kolega, mnogo mi je žao! – napisala je jedna djevojka na Instagramu.

-U šoku sam i dalje… Bio je uvijek vedar, nasmijan, nikada mu ništa nije bilo teško. Prava drugarčina, ako nije mogao da pomogne, nije ni odmogao – ispričala je koleginica i prijateljica za “Blic”.

Kako prenosi Instagram stranica “192_rs”, njegovi prijatelji održaće danas u 20 časova počasnu vožnju na Mišeluku.

Kako se može vidjeti na društvenim mrežama, on se slikao upravo sa BMW sa kojim je otišao u smrt. Prizori na mjestu nesreće bili su potresni – od automobila nakon direktnog sudara nije ostalo ništa. Izvor: Blic

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)