PIJE MAJČINO MLEKO SVOJE VERENICE! Probudio partnerku, pa čitav proces KUVANJA KAFE okačio na internetu! “Preukusno je” (VIDEO)

Zanimljivosti

PIJE MAJČINO MLEKO SVOJE VERENICE! Probudio partnerku, pa čitav proces KUVANJA KAFE okačio na internetu! “Preukusno je” (VIDEO)

Brodi Džener je digao internet na noge svojom jutarnjom kafom! Kafa je imala tajni sastojak i to je razlog šoka koji su mnogi doživeli kada su čuli o čemu se radi. Naime, tajni sastojak Brodijeve “ukusne” kafe je majčino mleko njegove verenice.

Brodi je objavio snimak sebe kako pravi šoljicu kafe za sebe i svoju buduću ženu, Tiu Blanko, sa nekonvencionalnim sastojkom kao kremom za kafu. U novom videu na Jutjubu, 40-godišnjak je otkrio da mu je ponestalo bademovog mleka dok je pravio kafe, ali je otkrio da je majčino mleko odlična alternativa.

TV ličnost i njegova verenica koja se bavi surfovanjem, 26, uživali su u kafi od majčinog mleka dok su se zajedno grlili u krevetu nakon što su u julu dobili svoju novu bebu, Hani Rej. Video počinje tako što vidimo sina Kejtlin Džener u kuhinji.Ustao sam da nam oboma skuvam kafu i ponestalo nam je bademovog mleka, ali našao sam jednu stvar, zakikotao se pre nego što je pokazao kameri vrećicu majčinog mleka.

– Čujem da je veoma hranljivo. Čujem da je veoma ukusno. Mislim da će uspeti.

Nakon što je obožavaocima priznao da će koristiti mleko svoje verenice, otrčao je u spavaću sobu da podeli vesti.

 

– Izvini što te uznemiravam, ali nemamo više bademovog mleka. Da li ti smeta da upotrebimo majčino mleko koje sam sinoć stavio u frižider?, upitao je svoju verenicu.

I na sreću po njega, njegova verenica mu je klimnula glavom, pre nego što je dodala:

– To bi bilo dobro za tebe.

Pošto je dobio dozvolu od Tije, odjurio je nazad u kuhinju i skuvao im kafu. Zatim se vratio u njihovu spavaću sobu sa dve šoljice kafe u ruci. Samo nekoliko trenutaka nakon što je otpio svoju jedinstvenu mešavinu, nazvao ju je “ukusnom”, a njegova verenica je dodala:

– Samo ima ukus kafe.

Da li je zdravo da odrasli piju majčino mleko?

Prema Healthline-u, pijenje majčinog mleka može biti veoma hranljivo i za roditelje i za bebu. Može obezbediti antitela, smanjiti rizik od bolesti, pa čak i smanjiti rizik od depresije.

Brodi i Tija su letos objavili da je rođeno njihovo dete koje je četvrto unuče njegove majke Linde Tompson, a 21. unuče 73-godišnje Kejtlin Džener.(Kurir.rs/ŽenaBlic)