JOŠ NIKO NIJE OBORIO NJEN REKORD! Dragana Mirković PRVA u regionu snimila spot kakav dotad nije viđen, a koštao ju je ko STAN u BG

Showbizz

JOŠ NIKO NIJE OBORIO NJEN REKORD! Dragana Mirković PRVA u regionu snimila spot kakav dotad nije viđen, a koštao ju je ko STAN u BG

Dragana Mirković, koja sprema spektakularni šou programu “Rame uz rame sa Draganom” na Kurir televiziji, koji kreće sa emitovanje ove subote, 21. oktobra, drži rekord na našim prostorima kao neko ko je snimio najskuplji spot i to za pesmu “Za mene si ti”.

Mirkovićeva je 1994. godine snimila nesvakidašnji spot za pesmu “Za mene si ti” . Uradila je nešto što u to vreme nije viđeno, a takvo snimanje koštalo je čak 90.000 nemačkih maraka.

– Rađenje spota kompjuterom postoji već dve do tri godine u Americi, ono što gledamo već nekoliko godina na MTV i vidimo da je kompjuter dosta zastupljen u tim spotovima i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovek koji se bavi poslom koji voli, želela da i ja tako nešto imam. Da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji, možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot – ispričala je Dragana pri premijernom emitovanju ovog spota na televiziji, osvrnuvši se malo i na samo snimanje spota.

– Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gde je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo videti u spotu, osim mene, a u spotu ćemo videti i taj grad i tog lika MC Tigera – ispričala je tada Mirkovićeva.

Novi zabavni format Kurir televizije “Rame uz Rame sa Draganom” emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu – milion dinara. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju i otvore put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova! kurir.rs