Darko Lazić PREKORIO majku povodom nagle odluke o udaji: Preduzeo OŠTRE MERE – obavio razgovor sa Brankinim izabranikom

Showbizz

Darko Lazić PREKORIO majku povodom nagle odluke o udaji: Preduzeo OŠTRE MERE – obavio razgovor sa Brankinim izabranikom

Majka Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću u ljubavi pored čoveka koji se zove Dragan Paunović, a domaći portali preplavljeni su novim reakcijama mladog pevača. Dragan je rodom iz Velikog Gradišta, a živi na tri lokacije – u Parizu, Holandiji i Srbiji. Branka putuje sa svojim iyabranikom, a po pitanju njenog izbora sin Darko ima štošta da kaže.

Brankin novi partner dao je izjavu za medije da uskoro planiraju da se venčaju i to u gradu ljubavi – Parizu. Kako mediji prenose, Darko i njegov rođeni brat, Dragan Lazić, podržali su mamu da nastavi svoj život nakon smrti njihovog oca. Međutim, nakon što je prošlo neko vreme od majčine vesti o veridbi, pevač je Branku zamolio da ne žuri sa udajom jer smatra da za tim nema potrebe.

– Darko i njegov brat podržali su Branku kada im je saopštila da ima partnera, jer vide da je srećna i da je on pazi. Međutim, Laziću je zasmetalo kada je pročitao izjavu maminog dečka da planiraju venčanje. On je seo da popriča sa Brankom i zamolio je da ne žuri sa udajom jer će u decembru biti tri godine kako je njegov otac preminuo I smatra da je ipak rano da pravi venčanje. Majka je pokušala da mu objasni da je njen partner to izjavio tek onako i da oni samo maštaju o venčanju u Parizu. Darko joj je rekao da su oni u ozbiljnim godinama i da nema ni potrebe da se pod stare dane uzimaju, te da mogu da žive zajedno i bez zvaničnog papira – kaže izvor iz sela Brestač, odakle je Lazićeva majka i dodao:

– On misli da bi to venčanje dodatno povredilo njegovu baku Milku sa očeve strane i to je mami i rekao. Branka ga uverava da ne treba da se brine oko toga i da ako bude poželela da se opet uda da će prvo sa njim i njegovim bratom razgovarati, ali da za sada takve planove nema. Onda je i partneru ispričala šta joj je Darko rekao, pa je on zvao pevača i izvinio se za izjavu koju je dao povodom venčanja, te mu je i on rekao da ne brine i da se to u bliskoj budućnosti neće dogoditi. Isto tako mu je naglasio da on njegovu majku voli i poštuje i da je, ako neko bude posumnjao u njegovu ozbiljnost prema njoj, spreman da je oženi kako bi ih uverio u suprotno – kaže izvor uz podatak da Dragan još nije dolazio u njihovu porodičnu kuću iz poštovanja prema Brankinoj svekrvi. (sd.rs)