PAO JOJ MRAK NA OČI KAD JE SAZNALA ZAŠTO JE MUŽ BAŠ OVO IME ODABRAO ZA NJIHOVU KĆERKU: Šest godina krio istinu od žene, a onda ŠOK!

Ispovijesti

PAO JOJ MRAK NA OČI KAD JE SAZNALA ZAŠTO JE MUŽ BAŠ OVO IME ODABRAO ZA NJIHOVU KĆERKU: Šest godina krio istinu od žene, a onda ŠOK!

Bio je zao kada je rekao nešto loše o njihovoj kćeri. Kada je njegova supruga saznala istinu, zatražila je da se njihovoj kćeri promijeni ime. Ona je podijelila priču na web stranici pod nazivom Reddit. Mama i tata su odvojili dosta vremena da izaberu ime za svoju kćerku. Tata je rekao da je pomislio na ime “Mev” jer mu je palo u glavu. Mama mu je povjerovala i pristala na ime. Ali šest godina kasnije, otkrila je da je tata imao drugačiji razlog zašto je izabrao to ime.

Moj muž i ja smo večerali sa jednim od njegovih prijatelja iz davnih vremena. Nisu se vidjeli otkad su bili na koledžu. Lijepo smo se proveli na večeri, ali onda smo počeli da pričamo kako smo nazvali kćerku. Odjednom je prijatelj imao čudan izraz lica. Zabrinuo sam se i zamolio ga da bude iskren prema meni. Rekao mi je da se naša ćerka zove isto kao i njegova devojka iz mjesta zvanog studio. Bila jednom jedna djevojka kojoj se dopao dječak.

Ali djevojka više nije htjela da bude sa dečkom, pa je raskinula sa njim. Dječak je bio tužan i nikada nije rekao ime djevojčice. Jednog dana djevojka je napisala pismo dječakovoj supruzi i rekla da joj je čudno što se njihova kćerka zove isto kao i dječakova bivša djevojka. Devojka takođe smatra da to znači da dečak još uvijek gaji osjećanja prema bivšoj. Žena je rekla svom mužu da želi njihovoj kćeri dati drugo ime. Ćerka nema problem s tim, ali muž ima jer misli da će zbog promjene zaboraviti ko je. novi.ba