ŽIVOTE MOJ MILI, SJEDIM U PRAZNOJ SOBI, A TI NA OPERACIONOM STOLU: Dado Polumenta otkazao sve – nema albuma, nema slavlja, porodica u šoku

Showbizz

ŽIVOTE MOJ MILI, SJEDIM U PRAZNOJ SOBI, A TI NA OPERACIONOM STOLU: Dado Polumenta otkazao sve – nema albuma, nema slavlja, porodica u šoku

Pjevač Dado Polumenta je otkazao promociju novog albuma zbog hitne operacije kojoj je njegova kćerka morala da bude podvrgnuta.

“Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slijepog crijeva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra”, obavijestio je pjevač sve na svom Instagram profilu.

Kako je naveo, o novom datumu izlaska albuma i promocije će publika i mediji biti blagovremeno obavješteni. Njegova supruga je posebno potresena činjenicom da se operacija obavlja baš na rođendan.

“Živote moj mili, sjedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te prije sedam godina donijela na ovaj svijet”, napisala je Ivona.

“Eto, šta ti je život. Ti si naša najhrabrija djevojčica, ti si naš pobjednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne.

Srećan rođendan, snago moja i najveća ljubavi, dodala je zabrinuta majka. Pjevač je svoj novi album nazvao po kćerkici. “Alea je za mene sinonim za uspjeh, sreću, za nešto izvrsno i plemenito, baš kao što je njeno značenje imena i baš kao sto je ona to meni”, objavio je Dado, a djevojčicina slika je i na samom omotu. Zato je otac odlučio da bar objavi pjesmu posvećenu njoj na Jutjubu.

Dadovi obožavaoci šalju pozdrave, želje za brzo ozdravljenje i čestitke za rođendan. novi.ba