Vedrana Rudan o Priji: “Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego gospoda u odijelu”

Showbizz

Vedrana Rudan o Priji: “Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego gospoda u odijelu”

Mlada i uspješna pjevačica Aleksandra Prijović održala je tri spektakularna koncerta u Beogradu, a zatim zakazala još 5 u Areni Zagreb, što je potpuno iznenadilo sve. Danima se komentariše to što je Prija postala najtraženija pjevačica u Hrvatskoj i oborila rekord po broju zakazanih Arena u Zagrebu, a svoj komentar na to dala je i hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

Mladi ljudi su prije svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, njih to ne dotiče. I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer – započela je priču Vedrana, pa nastavila…

– Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna, niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže “Nona, kako to možeš da me pitaš?” i onda krene da pjeva njene pjesme, koje ja, naravno, ne znam – rekla je književnica.

Kako je još istakla, smatra da je Prija ovim potezom napravila mir između Srba i Hrvata.

Ne može nazad. To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voljeti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta… Oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće koje se slika u odjelima i čas je u ratu, a čas je u miru – poručila je Vedrana Rudan gostujući u emisiji na Nova TV. (Telegraf.rs)