Melisa raspametila žiri! Snežana van sebe: „Ti si nešto najljepše što sam čula u ovoj sezoni“

Showbizz

Melisa raspametila žiri! Snežana van sebe: „Ti si nešto najljepše što sam čula u ovoj sezoni“

Osamnaestogodišnja Melisa izvela je „Proklet da je ovaj život“ i „Rođeni u pravo vrijeme“, dok je već poznato lice Nikolina Perković pjevala „Razmažena“ i „Ja ti priznajem“ . Kada se završio duel, Saša Popović podsjetio je kako su Jašar i Ipče Ahmedovski iz sela Lažani odakle je i Melisa, a zatim je žiri presudio 4:3 u korist Perkovićeve.

Prije nego što je dao riječ žiriju, Popović je rekao kako je Zijadićeva bila jedina djevojka koja je prošla na audiciji u Skoplju. Snežana Đurišić važi za jednog od članova žirija koji se ne mogu lako oduševiti, međutim Melisa je sinoć uspjela da je razgali.

– Samo ću reći Melisi blago majci koja te rodila, ti si nešto najljepše što sam čula u ovoj sezoni što se mojih ušiju tiče. Djevojka broj dva je bila dobra, ali ovo je prosto nešto što mene fasciniralo i bilo bi mi krivo da ostane kod Đorđa – iskrena je bil Đurišićka, sa čim se složila i Ceca.

– Smatram da po senzibilitetu kandidatkinja broj dva ide više uz Đoleta, duša bi me boljela da ovo dijete ode kod Đorđa, toliko sam uživala u tvojoj interpretaciji, bravo – pohvalila je Ceca, nakon čega je Saša Popović izjednačio rezultat.

Komplimenti nisu izostali ni od Viki Miljković koja je istakla kako svi narodnjaci iz žirija priželjkuju talentovanu Makedonku koja je očarala i Mariju Šerifović.

– Bilo je ovdje dosta mladih djevojaka koje pjevaju narodnjake od kada sjedim ovdje, ali ova djevojka je vrlo vjerovatno jedna od najboljih koja ih pjeva. Stilski sa svojim godinicama radiš to jako dobro, ali jedan savjet – ne osjećaš se dobro u tom kostimu i tim štiklama i to se vidi, nemoj sebe da stavljaš u stege, budi svoja. Nikolina, dobra si bila, super mi je bila druga pjesma – obrazložila je Marija, a njeno mišljenje dijelili su i Mili i Ana Bekuta.

Ovog puta Bosanac je bio kratak.

– Rečeno je sve. Meni je bolja bila Nikolina. Lijepa, provokativna haljina, sandale, figura očuvana, bravo. Vidjećemo sljedeći krug za Melisu – rekao je Bosanac.

Na kraju, Đorđe dao je svoj komentar i odlučio koju takmičarku želi u svom timu.

– S tobom pjevački nema šta da se radi ti si gotov proizvod i gdje god da odeš stvar je da te treba osloboditi, ali ja ću uzeti Nikolinu, a tebi jedino sloboda fali – odlučio je roker. grand.nov