Obitelj Shani Louk (22) koju je oteo Hamas na festivalu: “Pronašli su kost lubanje, naši Shani je mrtva”

Region

Obitelj Shani Louk (22) koju je oteo Hamas na festivalu: “Pronašli su kost lubanje, naši Shani je mrtva”

Snimke Njemice Shani Louk (22), koju su oteli Hamasovci, obišle su i šokirale svijet dok polugola i bez svijesti leži u kamionetu. Njezina obitelj dobila je najgoru vijest. Izraelsko-njemačka državljanka Shani Louk (22) koju je oteo Hamas 7. listopada na muzičkom festivalu u Izraelu je mrtva. Potvrdila je to njezina sestra danas na Instagramu.

Snimka otmice Shani Louk zgrozila je svijet. Na snimci se vidi kako gotovo gola mlada žena nepomično leži na kamionetu, a noge muškaraca koji u rukama drže oružje prebačene su preko nje. Tada je majka uputila vapaj svijetu za pomoć.

Tada nije bilo jasno je li Shani živa, međutim, njezina je majka nekoliko dana kasnije rekla za njemačke medije da je dobila informaciju da se nalazi u bolnici u Gazi.

Član obitelji je da je obitelj primila službenu obavijest od IDF-a da je pronađena kost lubanje koja se podudara sa DNK Shani Louk. Liječnici su potvrdili da bez te kosti čovjek nikako ne može živjeti. Međutim, tijelo Shani Louk i dalje je u Gazi, piše The Times of Israel.

“Nažalost, primili smo jučer vijest da moja kćerka više nije živa”, rekla je majka Ricarda za njemački RTL. (Izvor: N1)