NISAM SEKLA NOKTE 36 GODINA: Sve mogu da radim sa njima, uopšte mi ne smetaju, a moj muž ih OBOŽAVA! (VIDEO)

Zanimljivosti

NISAM SEKLA NOKTE 36 GODINA: Sve mogu da radim sa njima, uopšte mi ne smetaju, a moj muž ih OBOŽAVA! (VIDEO)

Boginja kandži je ime žene koja obožava preduge nokte i ističe da joj to ne predstavlja nikakav problem u svakodnevnom životu. Vlasnica izuzetno dugih noktiju ističe da je ne sputavaju. U svojim video snimcima, kreatorka sadržaja otkriva kako je živeti sa ovim neobičnim noktima.

– Evo mojih devojaka – rekla je, pokazujući svoje impresivno dugačke nokte. Nokti su zakrivljeni, tako da rastu prirodno nakon određene dužine.

– Imam duge nokte 36 godina, sve što radim sam prilagodila njima. Ali sve radim, umem čak i da kuglam – prokomentarisala je ona. Video je privukao mnoge gledaoce koji su podelili svoja razmišljanja. Mnogi su imali pitanja o TikTokeru i njenim neobično dugim noktima.

– Da li još uvek snažno rastu? – pitanje je na koje ona odgovara da su joj kosa i nokti oduvek brzo rasli.

– Zato što ih imam duge 36 godina i zato što su moji pravi nokti i zato što ih moj muž voli – odgovorila je na pitanje zašto ih uzgaja.

– Koliko košta sređivanje noktiju i koliko često morate da idete u salon? – upitao je jedan. Svake tri nedelje mora da sređuje nokte, na šta potroši oko 140 do 210 evra, otkrila je u komentaru. (Kurir.rs/24sata.hr)

@goddess_claws

#BoiledPeanuts #FromTheSouth

♬ You Proof – Morgan Wallen