O OVOJ SCENI BRUJE SVI! Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove REAKCIJE GORE MREŽE: Evo šta se desilo! (VIDEO)

Showbizz

O OVOJ SCENI BRUJE SVI! Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove REAKCIJE GORE MREŽE: Evo šta se desilo! (VIDEO)

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su pre dve noći, 7. novembra, organizovali proslavu 18. rođendana svoje mezimice Sofije. U jednom poznatom prestoničkom restoranu okupili su se Sofijini prijatelji, članovi porodice, ali i pola estrade.

Zaduženi za zabavljanje gostiju bili su Jana Todorović, Nikola Ajdinović i Emir Habibovic, a kako je atmosfera već došla do usijanja, mnogi od gostiju su se latili mikrofona. Naime, isplivao je snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru “Sve ti dugujem”. Ono što je mnoge zaintrigiralo je jedan detalj.

Slađa je u trenutku “gurala” novčanicu od 500 evra Pejoviću u ruke, ali je on odbio. Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša Acu, te mu je vratila mikrofon. Kurir.rs/Telegraf

@kafana365

#djani #acopejovic #fyp #foryou #foryou #nodjaninoparty #srbija #balkantiktok #foryoupage #bosna #hrvatska #pejovic #fyp #fyp #deutschland #bakšiš #topciderac #fyp

♬ original sound – 🅺🅰🅵🅰🅽🅰365