Poznat razlog ubojstva u Zagrebu? “Policija još ništa ne otkriva, ali sve se glasnije spominje jedan motiv”

Region

Poznat razlog ubojstva u Zagrebu? “Policija još ništa ne otkriva, ali sve se glasnije spominje jedan motiv”

Danas oko 12 sati u Zagrebu, u stanu u Ulici Josipa Slavenskog, prvo su verbalno, a potom i tjelesno sukobili 38-godišnjak i 48-godišnjak. Mlađi muškarac je oštrim predmetom ozlijedio starijeg, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo. Liječnička pomoć 38-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

S najnovijim informacijama o ovom slučaju se u Vijesti Dnevnika Nove TV u 17 sati javio reporter Domagoj Mikić.

“Krim policija je još uvijek na terenu, a prije nekoliko trenutaka ovdje je stigla hitna pomoć. Prema posljednjim informacijama, sve je krenula oko podneva, kada su se dvojica muškaraca sukobila na ulasku u samu zgradu”, rekao je Mikić.

“Taj sukob se nastavio i gore u stanu i sve je kulminiralo time da je 38-godišnjak zadao više ubodnih rana 10 godina starijem muškarcu”, dodao je te istaknuo da policija ne otkriva motiv napada, ali da se sve glasnije spominje da je do svega došlo zbog razmirica oko droge.

Mikić je u Prečkom razgovarao i sa susjednima sukobljenih muškaraca.

“Vidjeli smo policiju sa svjetlima i hitnu pomoć. Poslije su ih odveli, nekog u hitnu, nekog u maricu. To je to što smo uspjeli vidjeti kroz prozor”, ispričala je Anita te dodala da muškarci nisu ranije sukobljavali. dnenvik.hr