Punica i punac Elmedina Karića ne mogu sebi da dođu od šoka: On joj puni mozak, pravi pritisak. Mi znamo da ona ima strah od njega i prijetnje (Video)

Region

Punica i punac Elmedina Karića ne mogu sebi da dođu od šoka: On joj puni mozak, pravi pritisak. Mi znamo da ona ima strah od njega i prijetnje (Video)

Ekipe Senzacije i Ekskluzive nedavno su posjetile mirnu Preočicu, gdje žive roditelji Fatime Karić, mlade žene koja je odlučila živjeti u poligamnom odnosu s suprugom Elmedinom Karićem i drugom ženom, Janom iz Ukrajine. Posjeta nam je pružila uvid u život ove neobične porodice i izazvala talas emocija među rodbinom.

Šećira i Sadžid Džidić, roditelji Fatime, izrazili su duboku zabrinutost nakon što su saznali informacije s YouTube-a o životu svoje kćerke. U razgovoru s ekipom Senzacije, Šećira je izjavila: “On joj puni mozak, pravi pritisak. Mi znamo da ona ima strah od njega i prijetnje i sve. Dokazaću vam sve.” Ove riječi svjedoče o nesigurnosti i tenzijama koje su prisutne u odnosu između Fatime i njenog supruga Elmedina.

Nakon toga, otac Sadžid Džidić podijelio je svoje iskustvo s posjetom kćerke. Susreo se s Fatimom licem u lice i postavljao joj pitanja koja su ga zanimala. Razgovor između oca i kćerke pruža dodatnu perspektivu na ovu kompleksnu situaciju.

Intervju koji smo uradili otkriva emotivne reakcije roditelja i razgovor između oca i kćerke. Ovaj reportažni pristup omogućava gledaocima uvid u dubine ovog složenog odnosa, dok istovremeno postavlja pitanja o dinamici porodice i izazovima života u poligamnom okruženju. Snimak našeg razgovora možete poslušati u priloženom videu. (senzacija.ba)