Strašno! Skrivila prometnu nesreću pa fotografirala muškarca koji je umirao i odvezla se na posao…

Region

Strašno! Skrivila prometnu nesreću pa fotografirala muškarca koji je umirao i odvezla se na posao…

Žena je u Njemačkoj skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 60-godišnji motociklist, a šokantno je da se zaustavila, fotografirala vozila i muškarca koji je umirao te se odvezla na posao!

Ovaj tjedan 41-godišnjakinji iz Kölna počelo je suđenje na Okružnom sudu u Düsseldorfu za nesreću koja se dogodila u srpnju prošle godine. Na sudu je kazala kako se ne osjeća krivom jer nije udarila u motor, a žurila se na posao pa je nesreću fotografirala i slike poslala svom šefu kako bi mu dokazala zbog čega kasni.

Na sudu je rečeno da je vozačica iznenada skrenula na nedopušteno mjesto, a motociklist koji je vozio iza nje se poskliznuo dok je krivudao i potom se zabio u ogradu oko stabla. Žena iz Kölna je vidjela ozlijeđenog motociklista i izašla. No umjesto pomoći, samo je fotografirala čovjeka koji je ležao na tlu, piše Spiegel Panorama.

Svjedokinja koja je bila na mjestu nesreće potvrdila je kako je žena rekla da mora na posao i odvezla se Zapisala je registarski broj vozačice koja se odvezla i nije pružila pomoć. Terete ju za ubojstvo iz nehaja, ugrožavanje prometa, bijeg i povredu osobnih prava fotografiranjem umiruće osobe. dnenvik.hr