ZA ODMOR IZ SNOVA PUKLI 4.500 €, SAČEKAO IH PAKAO Bazen je bio ČUDNE BOJE, a onda su izmileli CRVI, to je bio samo POČETAK AGONIJE

Region

ZA ODMOR IZ SNOVA PUKLI 4.500 €, SAČEKAO IH PAKAO Bazen je bio ČUDNE BOJE, a onda su izmileli CRVI, to je bio samo POČETAK AGONIJE

Porodični odmor iz snova pretvorio se u pakao kad su deca zaradila osipe i infekcije ušiju. Iz prljavog bazena isplivali su crvi, a sobe i hrana bili su prepuni mrava. Rebeka Prajs (41) doletela je 20. jula iz Bristola na Rodos sa svojom porodicom i ostala užasnuta kad je stigla u smeštaj, prenosi Daily Mail.

U nekim sobama nije bilo vode, jedan sin je dobio osip, a drugi želudačnu virozu. Prajsovi su odseli u odmaralištu Evita s četiri zvezdice na Rodosu. Preko easyJeta su rezervisali all-inclusive smeštaj za 11 noći za dvoje odraslih i troje dece od 16, 13 i 8 godina, što ih je koštalo više od 4.500 evra.

Prajs je rekla da je bazen bio zelen i mutan toliko da je mogla da piše po dnu od količine prljavštine. Smeštaj je bio prepun mrava, nedostajala su vrata od tuša, a uz sve to, u kupatilima nije bilo vode. Deo vodenog parka bio je zatvoren, a izbor hrane i pića je bio loš.

Tvrdi da je prostor bio toliko prljav da je jedan od sinova dobio osip na leđima koji se brzo širio. Drugi član porodice dobio je gliste, za šta Rebeka krivi nehigijensko okruženje i nedostatak sredstava za pranje ruku, kao i povremenu nestašicu vode.

Kad se požalila osoblju u odmaralištu, tvrdili su da su objekti usklađeni s propisima i da mogu da joj donesu potvrde koje kažu da je bazen čist i prikladan za korišćenje. Drugi put kad je došla da se žali, rečeno joj je da je bazen zelen zbog senke drveća. Ovog puta priložila je upravniku fotografije tamno zelenog bazena i dobila izvinjenje.

Ubrzo je na „mesto zločina“ stigla služba za čišćenje i ubacila u bazen ogromne količine hlora, zbog čega su izbledeli kupaći kostimi gostiju. Kako se dečakov osip pogoršavao, a dobio je i upalu uha, lekari su savetovali porodici da ne lete. Morali su da ostanu u odmaralištu dva dana duže od predviđenog pre povratka u Bristol.

Tokom muke koju su proživljavali, Prajs se požalila easyJetu iz kojeg su joj poručili da bude srećna što ima gde da odsedne.

– Hotel je bio prljav, radnici neorganizovani, hrana i piće nisu odgovarali hotelu s 4 zvezdice, vodeni park je bio zatvoren, ležaljke su bile pocepane, u smeštaju smo pronašli mrave, bazen je bio zelen, a nije bilo ni vrata od tuš-kabine, rekla je. (Kurir.rs/ Daily Mail/ City Magazine)