DA SE NAJEŽIŠ: Indira Radić izvela Dadu Mešaljić na scenu, pjevačica se rasplakala…

Showbizz

DA SE NAJEŽIŠ: Indira Radić izvela Dadu Mešaljić na scenu, pjevačica se rasplakala…

Mladoj i talentovanoj pjevačici Dadi Mešaljić ispunio se životni san kada je prije nekoliko dana na jednom nastupu upoznala Indiru Radić za koju je uvijek govorila da je njena omiljena pjevačica. Indira je u toku nastupa pokazala koliko poštuje mlade kolege, pa je izvela Dadu na scenu i zajedno su otpjevale pesmu „Zmaj“.

Kako saznajemo, Indira je nastupala u jednom klubu u Bosni i Hercegovini, a Dada je došla na njen nastup ne sluteći šta će se dogoditi samo nekoliko minuta kasnije. Uz taktove pjesme „Zmaj“ Indira je najavila koleginicu i zahvalila joj je što je njenu pjesmu pjevala svuda, a u tom momentu je nastala lavina emocija.

-Vi ste sigurno propratili sve ove platforme, Jutjub, Instagram, Tik-Tok i znate da ima jedna djevojka iz Bosne koja se takmičila u Zvezdama Granda i pjevala je „Zmaj“ i po Americi i po cijelom svijetu. Ona se zove Dada Mešaljić i onda je večeras ovde sa nama da pjevamo zajedno – rekla je Indira.

Mešaljićeva je onda izašla na scenu i zajedno su otpjevale numeru, a publika ih je pozdravila ovacijama. Dada se nakon ovog dirljivog momenta oglasila na društvenim mrežama i zahvalila se Indiri na ovom gestu.

-Idol, želja ispunjena, hvala – napisala je Dada uz video sa nastupa. grand.nova.rs