(FOTO) “Ako se pomiri sa Anitom, U KUĆU NEK’ NE ULAZI VIŠE” Matorin otac na ivici suza, pokazao i njenu sobu

(FOTO) “Ako se pomiri sa Anitom, U KUĆU NEK’ NE ULAZI VIŠE” Matorin otac na ivici suza, pokazao i njenu sobu

Otac Jovane Tomić Matore, Hranislav, i dalje je šokiran zbog svega što se dogodilo u rijalitiju.

– Nije mi svejedno, ništa ne mogu, bez teksta ostajem… Uradila je to što je uradila… Ali treba da zna da je tata najvise voli na svijetu… Meni je mnogo teško, a majci da ne pričam… Lijepo je rekla… Obrukala joj je porodicu. Ja sam sve vrijeme mislio da joj je to drugarica – rekao je on i objasnio kako je teklo njihovo upoznavanje:

– Ja ne poznajem tu djevojku, u prolazu sam je video… kratko i jasno. Jovana je uopšte nije predstavila kao suprugu… samo je rekla ”Ovo je Anita” i to je to. Mi nismo ni znali da se to tamo pravi, nismo imali pojma. Preko medija smo saznali sve o svadbi. Ja nisam dozvoljavao da je dovede ovde. Jovana je mogla da dođe, ali nju da dovodi ne. Onda je molila majku da dođe sa njom… Njoj su vrata uvijek otvorena, može da se vrati kad god želi… ovde ima sve – rekao je on i sproveo ekipu do Matorine sobe, pa se osvrnuo i na medijske nastpise posljednjih dana:

– Ništa od toga nije istina. Jovana je pomagala nama i finansijski i u sređivajnju kuće. Učili smo je da joj porodica bude važa. Jovana nije iskvarena. Jedini njeni prijatelji su Marko Djedović, Ša i Janjuš, pa odbrusio: Kada bi se pomirila sa Anitom, rekao bih joj da mi više ne ulazi u dvoriste! – poručio je Hranislav za “Premijera-Vikend specijal”. blic.rs

Share this content:

You May Have Missed