Zoricu niko nije mogao da zamisli kao plavušu, ali i to se desilo: Nisu baš svi oduševljeni (foto)

Showbizz

Zoricu niko nije mogao da zamisli kao plavušu, ali i to se desilo: Nisu baš svi oduševljeni (foto)

Zorica Brunclik koja je prepoznatljiva po svojoj specifičnoj boji kose, iznenadila je fanove na društvenoj mreži Fejsbuk kada je postavila fotografiju na kojoj ima dugu plavu talasastu kosu. Ovakva kosa Zorice Brunclik potpuno je sve šokirala, jer je diva narodne muzike već decenijama prepoznatljiva po pink boji kose.

Brunclikova je 1993. godine odlučila da kosu ofarba u ovu veoma upadljivu boji i tako napravila bum na estradi, jer niko ni pre, ni posle nje nije imao takvu frizuru. Iako njeno farbanje traje satima, pevačica preko 30 godina nije odustala od pomenute boje.

Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat „neću više da se farbam“. Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv – otkrila je diva narodne muzike, pa dodala:

Dan nakon koncerta na Tašmajdanu, kada se budem probudila, tamo gde bude reflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta – izjavila je Zorica ranije.

Zorica Brunclik iznenadila je svoje obožavaoce kada je na društvenoj mreži Facebook objavila fotografiju na kojoj ima dugu plavu talasastu kosu. Mišljenja su bila podeljena, a dok su se fanovi raspravljali koja boja pevači bolje stoji, ona im je otkrila da je reč o perici i da nema nameru da menja svoju prepoznatljivu boju kose:

Ni jednog momenta nije rečeno da sam se ofarbala, pitanje je bilo: kako vam se dopada? Vidim da su mišljenja podeljena. U pitanju je naravno perika! Žao mi je ako su pojedinci razočarani, ali ostajem pri svojoj boji i ne bih je menjala nikada – napisala je ranije pevačica ispod fotografije koju je objavila, a na kojoj je skoro pa neprepoznatljiva. svet.rs