Konačno slavlje u porodici Enesa Begovića!

Showbizz

Konačno slavlje u porodici Enesa Begovića!

U porodici Enesa Begovića konačno je došlo do slavlja i radosti nakon teških vremena. Prošle godine Enes je doživio neizreciv gubitak svog sina Armina nakon dugogodišnje borbe za njegovo zdravlje. Nakon ove tragedije, Enes Begović se potpuno povukao iz javnosti i medija.

Odlučio je da odboluje gubitak svog djeteta na svoj miran način, povlačeći se iz karijere i ostajući izvan medijskog svijeta. U međuvremenu, njegov bratić Amir Begović je odlučio da svoju ljubavnu vezu kruniše brakom, uplovljavajući u zajednički život sa svojom izabranicom.

Amir je, kako je objavio, vjenčao ljubav svog života krajem januara ove godine. Ovo je bilo prvo veselje u porodici Begović nakon neizmjernog gubitka koji je Enes pretrpio kao roditelj. Javnost je tek nakon Arminove smrti saznala za autoimunu bolest Enesovog sina, jer je Enes Begović svoju borbu za zdravlje svog djeteta vodio godinama u tajnosti.

Nikad nije javno otkrio gdje je sve vodio svog Armina kako bi mu pronašao lijek. Ovo Amirovo veselje i vjenčanje donosi svjetlo i radost u porodicu Begović nakon teškog razdoblja. Neka im sreća i ljubav ispune dom i neka Enes Begović pronađe mir i utjehu u svojoj privatnosti i spomenima svog voljenog sina. Senzacija.ba