Se*s-skandal u zatvoru: Čuvari organizirali orgije, sudjelovali i zatvorenici – “Ako ne bi bilo se*sa, ona ne bi mogla raditi”

Region

Se*s-skandal u zatvoru: Čuvari organizirali orgije, sudjelovali i zatvorenici – “Ako ne bi bilo se*sa, ona ne bi mogla raditi”

Deset čuvara i osoblje u zatvoru Lantin, u blizini belgijskog grada Liègea, optuženi su da su organizirali seks-zabave nakon posla, a međusobne seksualne odnose imali su i tijekom svojih smjena u zatvoru čak i sa zatvorenicima. Zaposlenici su orgije održavali nakon radnog vremena, najčešće u jacuzziju kod muškog čuvara koji je identificiran samo kao “P”. Tijekom zabava osoblje bi navodno određivalo s kojim će zaposlenikom spavati nasumično izvlačeći šarene narukvice, stoji u izvješću belgijske policije.

Jedna od čuvarica, identificirana samo slovom “S”, opisna je kao nimfomanka koja je redovito tražila seks od kolega na poslu kako bi uopće mogla početi raditi, navodi belgijski Sudinfo.

“Od 6 ujutro davala bi do znanja da neće moći raditi ako ne bude seksa”, rekao je neimenovani izvor koji tvrdi da je viši dužnosnik u zatvoru navodno dopustio “S” da koristi njegov ured za seks s kolegama tijekom smjene.

Lantin je zatvor minimalne sigurnosti u kojem su smješteni i muškarci i žene i služi kao najveća takva ustanova u zemlji.

Vlasniku jacuzzija “P” trenutno je zabranjen ulazak u žensko krilo zatvora, nakon što se otkrilo da je imao seksualne odnose sa zatvorenicama, dok je zaposlenica “S” pak premještena je u žensko krilo, u pokušaju da “smiri svoje seksualne nagone”.

Deset zaposlenika zatvora predmet su službene istrage koju provode zatvorske službe. “Interna istraga je u tijeku i postoji mogućnost da dođe do disciplinskih mjera”, izvijestio je belgijski Savezni državni odjel pravosuđa. dnenvik.hr