TANJA SAVIĆ U OBLACIMA ALI BUKVALNO: 11 godina mlađi dečko je provozao AVIONOM, pevačica van sebe! (FOTO)

Showbizz

TANJA SAVIĆ U OBLACIMA ALI BUKVALNO: 11 godina mlađi dečko je provozao AVIONOM, pevačica van sebe! (FOTO)

Pevačica Tanja Savić našla je svoju sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića. Muki je sada na svom Instagram profilu podelio snimak na kojem se vidi kako Tanju i dvojicu prijatelja vozi avionom.

Muki je već godinama pilot, a proputovao je pola sveta. Inače, Tanja je pre nekoliko dana na Instagramu demantovala navode da Muhamed postaje njen menadžer. Naglasila je da je to laž, te da ona menadžera ima. Podsetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

– Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu – kaže Tanja i otkriva kako su se ona i Muki upoznali, ali i da li je istina da ju je verio i da će se uskoro udati. – rekla je pevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.Kurir.rs/Blic