DEČAK JE POZVONIO NA VRATA BOGATAŠA I ZATRAŽIO JEDNU STVAR: Žena je odmah briznula u plač, a njen muž je URADIO OVO

Zanimljivosti

DEČAK JE POZVONIO NA VRATA BOGATAŠA I ZATRAŽIO JEDNU STVAR: Žena je odmah briznula u plač, a njen muž je URADIO OVO

Odlazak na maturu školarcima predstavalja nešto od najbitnijih događaja u životu. Tek stasali mladići i devojke se pripremaju u detalje, a pri savršenoj maturskoj večeri sve je bitno. Izbor partnera, garderobe, šminke, kao i automobil kojim će se stići na željeno mesto gde se odigrava proslava.

Jedan dečak koji je rešio da se u velikom stilu pojavi na svojoj maturskoj večeri šetao je po naselju, kada mu je pažnju privukao crni automobil marke Bentli. Dečak se nije mnogo kolebao, ušao je u veliko uređeno dvorište i potražio zvono na vratima. Iako nije poznavao ljude koji tu žive, skupio je hrabrost i zatražio vlasnika kuće, a onda ga je zamolio za uslugu.

– Da li je ovaj Bentli u dvorištu vaš? Pitao sam se da li biste me odvezli njime na moje matursko veče, mnogo bi mi značilo. Naravno, ne očekujem da to uradite besplatno – objasnio je mladić dok je stajao na vratima.

Dečak je pritom nosio crni duks sa kapiljačom, a kapuljaču je čak nosio prebačenu preko glave, prilikom razgovora sa vlasnikom imanja, kuće i automobila. Srećom, domaćin je uvideo koliko znači ovom dečaku da ga odveze na maturu, pa je pristao da mu učini uslugu u zakazano vreme bez ikakve nadoknade.

Dečak je na proslavi zablistao u posebnom sjaju. On je nosio teget odelo, u vidu pantalona i sakoa, dok je ispod njega nosio belu košulju, a u džepu sakoa je imao belu maramicu. Budući da ovi ljudi nisu želeli ništa zauzvrat, on im je doneo flašu pića.

– Kada ga je moj suprug doterivao pred ulazak u automobil, osećali smo se kao da naš sin odlazi na matursko veče – stoji u opisu snimka.

Video je dobio 518.000 sviđanja, a komentari se se ređali.

– Toliko smo zahvalni na ljubavi i što je baš nas i naš automobil izabrao ovaj mladić za svoje posebno veče. Život je čarolija, kada nam se putevi ukrste na jednostavne, a opet divne načine – komentarisala je supruga čoveka koji je odvezao dečaka na maturu.(espreso.co.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Good News Movement (@goodnews_movement)