(VIDEO) Žena rođena bez maternice rodila je zdravu djevojčicu

Region

(VIDEO) Žena rođena bez maternice rodila je zdravu djevojčicu

U životu Liz Goldman iz Birminghama dogodio se nevjerojatan preokret kada je na svijet poželjela dobrodošlicu svojoj kćeri Zari Grace. S 14 godina liječnici su rekli Liz da bi za nju trudnoća bila nemoguća misija jer nema maternicu. Ali živjela je u nadi da će jednog dana postati majka.

Djeca su nedvojbeno Božji blagoslov. Biblija nas potiče da se množimo i slavimo Njegovo ime kroz obiteljske veze. Međutim, za mnoge put do roditeljstva nije uvijek jednostavan. Statistike pokazuju da oko 48 milijuna parova diljem svijeta živi s neplodnošću.

17 godina kasnije, Bog je uslišio njezine molitve putem medicinskog otkrića. “S 14 godina rečeno mi je da nikada neću moći imati vlastitu bebu”, rekla je Goldman. “17 godina kasnije, evo je! I morala sam je nositi do skoro 37 tjedna.”

Transplantirana joj je maternica

Put do majčinstva za Goldman nije bio lak. Sudjelovala je u pionirskom programu transplantacije maternice. To je uključivalo brojne medicinske postupke i redovite posjete liječniku. Dok Liz broji svoje blagoslove, zahvalna je obitelji donatora na njihovoj nesebičnoj odluci da doniraju organe svoje kćeri nakon tragičnog gubitka.

“Teško je obiteljima donatora organa – kroz što sve moraju proći, ali s druge strane, ona može vidjeti što je doniranje maternice njezine kćeri učinilo za nas i pozitivan učinak koji je to imalo na našu obitelj,” rekla je Liza.

Lizina priča inspiracija je mnogim ženama koje prolaze kroz slične izazove. Ako ste u sličnoj situaciji, samo se sjetite da imate Boga koji čini čuda i koji može pretvoriti nemoguće u moguće. Držite se svoje vjere i čekajte Njegovo savršeno vrijeme! (novizivot.net)