JOVANA JEREMIĆ DALA SVOJ SUD O ISPADU SELME BAJRAMI: “NE MOŽE NEKO DA POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA I ZARAĐUJE U SRBIJI!”

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ DALA SVOJ SUD O ISPADU SELME BAJRAMI: “NE MOŽE NEKO DA POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA I ZARAĐUJE U SRBIJI!”

Pevačica Selma Bajrami, u toku jučerašnjeg dana, razbesnela je javnost kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom je tokom svog nastupa pokazala rukama simbol dvoglavog orla. Na ovaj postupak je malo ko ostao imun, a sada se oglasila i voditeljka Jovana Jeremić.

Ona je tokom svog izlaganja u emisiji “Novo vikend jutro” istakla da svakome ko zarađuje novac u Srbiji, a propagira antisrpske stavove, treba da bude zabranjen ulaz u našu zemlju. Voditeljka je ostala dosledna svom stavu, te je javno izjavila:

– Ja ću da budem za to da svako, ko bude na bilo koji način od pevača vređao ili ugrožavao Srbiju, da dobije najgoru osudu javnosti! To ne može! Ne može da neko pokazuje dvoglavog orla i zarađuje u Srbiji! Kao što je prošla Jadranka Barjaktarović, tako će proći svaki pevač! Milione ste zaradili u Srbiji! Nije sporno, pevač treba da peva svakom. Pokušali su da napakuju Aleksandri Prijović što je rekla da je pevačica svih, kao šta sam ja voditeljka svih – rekla je Jeremovićeva. Alo!