ŽENA U*ILA SUPRUGA Udarila ga jednom pesnicom u lice, RASCOPALA MU NOS I ZUBE, a sve to jer nije želio da je vodi u Dubai za rođendan

Region

ŽENA U*ILA SUPRUGA Udarila ga jednom pesnicom u lice, RASCOPALA MU NOS I ZUBE, a sve to jer nije želio da je vodi u Dubai za rođendan

Muškarac je preminuo nakon što ga je supruga udarila pesnicom po nosu, a sve je krenulo kada je odbio da je vodi u Dubai na proslavu rođendana.

Renukom Kan (38) bila je bijesna na supruga Nikhila (36) nakon što joj prvo nije kupio skup poklon za rođendan, a ulje na vatru je dolila činjenica da je odbio da je vodi u Dubai na rođendansko putovanje. Revoltirana, ona ga je udarila pesnicom u prijedelu nosa. Tom prilikom ona mu je slomila nos i izbila nekoliko zuba, nakon čega je muškarac počeo obilno da krvari.

Kako se navodi, sve se dogodilo unutar njihovog doma u mjestu Vanavdiju u Puni, Indija. Par je bio u braku šest godina.

Prema saopštenju iz policije, do smrti je doveo samo jedan udarac koji je bio i smrtonosan. Incidentu je prema riječima policajca, prethodila svađa supružnika.

“Incident se dogodio u petak uveče. Prema istrazi, par se posvađao jer Nikhil nije odveo Renuku u Dubai na proslavu rođendana i nije joj dao skupi poklon na njen rođendan i godišnjicu. Renuka je takođe bila uznemirena zbog Nikhil jer nije pokazivao entuzijazam zbog njene želje da ode u Delhi da proslavi rođendan sa nekim rođacima“, rekao je on, piše “The Times of India”.

Policija je dalje obavestila da je tokom svađe žena nezgodno udarila Nikhilovo lice. Ispostavilo se da je udarac bio toliko jak da je nesrećnom čovjeku slomilo nos.

Ženin udarac je bio toliko jak da je Nikhil slomljen nos i nekoliko zuba. Obilno krvareći, on je izgubio svest“, dodao je portparol.U međuvremenu, policija je podnela prijavu protiv Renuke po članu 302 IPC i pritvorila je radi dalje istrage. Blic.rs