“ZBOGOM DRAGI MOJ SINE” Oglasio se otac sveštenika koji je poginuo u lančanom sudaru: Neka te vodi anđeo čuvar i podari rajska nasleđa

Region

“ZBOGOM DRAGI MOJ SINE” Oglasio se otac sveštenika koji je poginuo u lančanom sudaru: Neka te vodi anđeo čuvar i podari rajska nasleđa

– Sine moj, odlaziš od nas, ostavljaš nas same – reči su oca Nemanje V., sveštenika koji je nastradao u nedelju u stravičnom lančanom sudaru na putu Kragujevac – Batočina.

Nemanja je bio za volanom jednog od automobila koji je učestvovao u lančanom sudaru, a sa njim je u kolima bila i njegova supruga i njihovo troje dece.

– Sine moj krenuo si putem i to onim uskim koji vodi u rajska nasleđa, odlaziš od nas, ostavljaš nas same, putuj sine moj. Poslednji zagrljaj, ljubi te tata, zbogom dragi moj sine, oče Nemanja… Neka mi te anđeo čuvar vodi tim uskim putem i podari rajska nasleđa – napisao je otac stradalog sveštenika.

Od Nemanje se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji i porodica.

– Poslednji pozdrav druže moj. Hvala ti za svaki savet što si mi dao. Neka ti je večna slava – napisao je prijatelj na društvenim mrežama.

Osmoro osoba je povređeno u sudaru, i trenutno se nalaze na Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac.

Podsetimo, u nedelju oko 18.50 časova došlo je do nesreće na deonici puta od Kragujevca ka Botinju, u kojoj su učestvovala tri automobila i autobus.

Na licu mesta su bili pripadnici Policijske uprave Kragujevac, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za urgentnu medicinu.blic.rs