ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTKE NEMANJE GUDELJA! Fudbaler zgranuo naciju svojim izdanjem, svi se pitaju šta mu se dogodilo (FOTO)

Showbizz

ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTKE NEMANJE GUDELJA! Fudbaler zgranuo naciju svojim izdanjem, svi se pitaju šta mu se dogodilo (FOTO)

Fudabaler Nemanja Gudelj, sadašnji bračni partener Anastasije Ražnatnović, ćerke folk pevačice Svetalne Cece Ražnatović drastično je promenio svoj izgled, a slike koje su isplivale potrvđuju i tu činjenicu. Nemanja Gudelj uživa u braku sa svojom izabranicom a kako je opšte poznato svoju oazu mira pronašli su u Španiji, tačnije Sevilji.

Mladi fudbaler trenutno profesionalno igra za klub u Sevilji a takođe i za reprezentaciju Srbije. Nemanja i Anastasija često postavljaju slike uopšte se ne trudeći da sakriju svoju ljubavnu idilu od očiju javnosti. Gudelj je nedavno posetio kliniku gde je presadio kosu i na taj način se rešio problema.

Ispunio je svoju najveću želju – kosa je ponovo krenula da raste a zbog njega presrećna je i njegova supruga, koja mu je bila najveća podrška u tome. Na društevnoj mreži instagram isplivala je fotka fudbalera koja predstavlja njegovu drastičnu transformaciju nekad i sad.

Iz priloženog se vidi da je reč o slici koja datira iz mlađih dana, a sudeći po komentarima svi su pohvalili da je transformacija fantastična.

Podsetimo, Anastasija i njen suprug su, inače manastir u Begaljici izabrali za venčanje jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca. Kurir.rs/ Nemanja Kadić/ instagram : srbija_showbizz, nemanjagudelj

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @srbija_showbizz