ŠAKO POLUMENTA OTKRIO DA JE 90 ODSTO NJEGOVIH KOLEGA POVEZANO SA MAFIJOM I DRO*OM: “JA NISAM!”

Showbizz

ŠAKO POLUMENTA OTKRIO DA JE 90 ODSTO NJEGOVIH KOLEGA POVEZANO SA MAFIJOM I DRO*OM: “JA NISAM!”

Pevač Šako Polumenta progovorio sa čim se sve nosio tokom pevačke karijere. Polumenta kaže da su mu kriminalci, koji su usko povezani sa estradnom mafijom, pretili deci nakon što je odbio da pristane na ikakve ucene. Šako je ispričao da su pokušali da ga ucene ljudi koji su već reketirali ranije neke njegove kolege, ali da nije pukao pod pritiskom i umalo ugrozio najmilije.

– Sećam se da je baš bilo gusto. Estradna mafija vlada, samo je pitanje koga će da targetiraju. Narod nema pojma koliko pevača je zapravo u tome, koliko njih nije uspelo da se odupre pritisku. Nisam dozvolio da me bilo ko ucenjuje, zato sam se povukao i nisam pevao na prestižnim mestima, nego sam išao u dijasporu. Morao sam da se snađem i brzo mislim. Kad su videli da ne padam na provokacije, počeli su da pominju moju decu, da prete i pominju neke bombe. Nisam se dao uplašiti i bio sam dostojanstven iako mi nije bilo svejedno – kaže Polumenta, pa dodaje:

– Samostalan sam izvođač, za razliku od 90 odsto estradnjaka, koje gura mafija ili veze koje imaju s jakim ljudima ili sponzorima… Mnogi nemaju hitove, već samo izađu i pevaju moje pesme. Krimosi su me startovali gde god da krenem, Švajcarska, Nemačka, ma svuda! Proganjali su me na svaka tri meseca. Mnogi su se prepustili, ja nikada nisam i zato sam trpeo sankcije, svađao se, nema gde me nisu zabranjivali kad čuju da imam nastup. Nisam mogao da pevam ni u jednom klubu koji oni drže. Najveće zvezde kod nas su imale tih problema, a ja sam uspeo da se izborim za sebe i svoje mesto.

Polumenta je potom rekao da mu je, pored ovoga, teško palo i to što je jedno vreme bio etiketiran kao pedofil.

– Prekinuo sam kontakt sa brojnim medijima jer su me optuživali da sam pedofil nakon onih skandala s maloletnicama. To nikad nije imalo veze sa istinom, zato ne dajem često intervjue. Oni koji me ne vole pričali su i da se drogiram, da sam okoreli narkoman, a ja drogu nikada nisam takao rukom. Mnogo je poročna estrada, ali sam ostao zdrav i dosledan svojim principima da nikad ne posegnem za nečin što može da mi pomuti um – istakao je Polumenta.

Šako Polumenta se, sa druge strane, našao na meti osude zbog onoga što je ispričao o pevačici Aleksandri Prijović, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Dok Prija vrši popis stanovništva po Balkanu, Šako Polumenta poručuje: “IMAJU DVA ALBUMA, TO NISU KONCERTI NEGO ZABAVA!” pulsonline.rs