Praznična bajka u domu Viki Miljković, jedan detalj će vas raznežiti (VIDEO)

Showbizz

Praznična bajka u domu Viki Miljković, jedan detalj će vas raznežiti (VIDEO)

Praznici su vreme za opuštanje, porodicu i poštovanje tradicije, a celoj atmosferi uvek dodatno doprinese i dekoracija za koju se ove godine i te kako pobrinula Viki Miljković. Naime, u pevačicinom domu zavladala je prava novogodišnja čarolija, a svaki kutak njenog luksuznog doma dekorisan je detaljima kao iz snova.

Raskošna jelka na kojoj dominiraju crveni i zlatni tonovi zauzela je centralno mesto u dnevnom boravku. Naravno, tu si i posebni novogodišnji detalji i dekorativne figure koji su svaki pevačicin kutak učinili besprekornim, baš poput onih iz bajke.

Viki je tradicionalno sa svojim namilijima okitila svoj dom koji odiše toplinom i prazničnom magijom. Koliko uživa u ovakvim trenucima, ali i koliko se raduje čarima praznika svedoči i video koji je objavila na svom Instagram profilu.

U prazničnoj atmosferi i toplini doma, Viki Miljković je uživala sa sinom, a savršenu dekoraciju u domu iskoristili su kako bi ispozirala kraj raskošne jelke. Njihova fotka naišla je na lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

„Divna porodica“, „Deca su najveće bogatstvo“, „Preslatko“, „Predivni ste“, samo su neki od komplimenata na društvenim mrežama.

Kako je izgledalo kićenje novogodišnje jelke u domu Viki Miljković pogledajte u videu ispod: grand.nova.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)