ANĐELA DOBILA OTKAZ? VODITELJSKA KARIJERA TRAJALA SAMO 6 MESECI! Frizerka ostala bez televizijskog angažmana

Showbizz

ANĐELA DOBILA OTKAZ? VODITELJSKA KARIJERA TRAJALA SAMO 6 MESECI! Frizerka ostala bez televizijskog angažmana

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u “Zadruzi 6” postala je voditeljka, a sada je, kako otkriva izvor, dobila otkaz posle šest meseci poslovnog angažmana. Naime, Anđela Đuričić u pomenutom rijaliti programu otpočela je vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac.

Anđela je iz “Zadruge” diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj “avanturi” došao kraj.

– Anđela je na “Hype” televiziji dobila otkaz.

Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali došlo je do definitivnog kraja saradnje između nje i čelnika televizije. Na leto je postala voditeljka, a evo već sad se i ta njena epizoda završila, bar kada je reč o ovoj televiziji – rekao je izvor.

Anđela Đuričić po zanimanju je frizerka iz Crne Gore, a nakon napuštanja “Zadruge” oprobala se u ulozi voditeljke. Da li Anđela planira da nastavi da se bavi voditeljskim poslom i da li je neka televizija zaintresovana da joj da šansu, još uvek nije poznato. Kurir/Blic