Nakon Prijinog uspjeha, javio se njen bivši: Da sam je oženio sad ne bih morao da radim

Showbizz

Nakon Prijinog uspjeha, javio se njen bivši: Da sam je oženio sad ne bih morao da radim

Pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala je pet koncerata u Areni Zagreb. Popularna pjevačica će zabavljati veliki broj hrvatskih obožavatelja, a na njenim koncertima biće gotovo 90 hiljada ljudi koji će biti dio turneje ‘Od istoka do zapada’ u Zagrebu.

Uz to kako ona pjeva, publiku sada zanima i privatni život pjevačice. Shvatio je to i folk pjevač Ljuba Peručica s kojim je Aleksandra prije dosta godina bila u ljubavnoj vezi. Pjevač je tako odlučio, nakon uspjeha Prijović, progovoriti o njihovoj ljubavnoj vezi.

Tako je nedavno na društvenim mrežama objavio snimak na kojem on i njegova supruga Katarina miješaju malter u svom dvorištu, uz pohvale Katarini koja se pokazala kao bolji majstor od njega, ali i uz komentar: Da sam ženio Prijovićku, sada ne bih morao da malterišem – kazao je Ljuba Peručica, dodavši da se samo šalio.

-Meni je čak i pomalo dosadno pričati o Aleksandrinoj i mojoj vezi, ali svjestan sam da ljude to zanima. No, prošlo je stvarno puno godina otkako smo bili skupa.

Ta djevojka danas ima svoju porodicu i svoje dijete, ja imam svoju porodicu i dijete. Mi više nismo u kontaktu, ali ako se negdje slučajno sretnemo, uvijek lijepo popričamo – rekao je folk pjevač prošlog mjeseca za medije. pressmediabih.ba