OVO JE OTAC SUROVO U*IJENE VANJE (14)! Zbog novca predao svoje DETE? Zločin koji region nikada NEĆE ZABORAVITI…

Region

OVO JE OTAC SUROVO U*IJENE VANJE (14)! Zbog novca predao svoje DETE? Zločin koji region nikada NEĆE ZABORAVITI…

Na društvenim mrežama se deli fotografija na kojoj je navodno Aleksandar, otac monstruozno ubijene 14-godišnje Vanje Gorčevske, koji je, prema saznanjima severnomakedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova i tužilaštva, učestvovao u njenoj otmici, piše Večer.mk.

“TATA!” Stvorio si život, stvorio si dete, trebalo je da je voliš najviše, DA DAŠ SVOJ ŽIVOT, da je štitiš od svega i svakoga, čuvaš, raniš, braniš, bodriš. Da joj budeš vetar u jedra! TATA, tvoj glas će zvoniti dok si živ i kajaćeš se što nisi dao život! KAKIM SRCEM, DUŠOM I MOZGOM je stavio pohlepu ispred života svog deteta?! Kako ćeš nekom drugom da objasniš da si otac?! TI NISI OTAC, TI SI RĐA MONSTRUOZNA“, napisao je Kostovski.

Prema onome što je saopštio ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, otmičare je ranije uveče otac obavestio da će Gorčevska sama ići u školu i kada će otići. Kako je rekao Spasovski, Gorčevska je kidnapovana da bi iznudila novac od svoje majke, a ubrzo potom i ubijena pištoljem. Ubica ju je ubio jer se plašio dokaza koje bi policija mogla da pronađe u istrazi koja je već započeta nakon prijave.

Osim što je ubijena, Vanja Đorčevska je i zakopana u okolini Skoplja. Ovo je saopštio ministar unutrašnjih poslova Spasovski. Prema njegovim rečima, MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva – devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog.

– U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva. Motiv je koristoljublje, pri čemu je jedno od lica, u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela, kako bi od majke iznudilo novac, kako bi ubuduće svi umešani imali materijalne koristi – kaže Spasovski. (Espreso/ Blic)