(VIDEO) OVDE SU U*ICE ZAKOPALE TELO FRIZERA IZ VELESA! U*ili ga, uzeli njegov automobil, pa njime OTELI malu Vanju (14)!

Region

(VIDEO) OVDE SU U*ICE ZAKOPALE TELO FRIZERA IZ VELESA! U*ili ga, uzeli njegov automobil, pa njime OTELI malu Vanju (14)!

Objavljen je i snimak mesta na kojem je bio zakopan Panče Žežovski (74), frizer kojeg je ubila ista kriminalna grupa koja je otela i ubila Vanju Đorčevsku (14). Snimak je objavila televizija Telma. Njegovo telo je nađeno u Velesu. Podsetimo, njegov nestanak je prijavljen 22. novembra. Veruje se da je ubijen zbog duga od 500 evra.

MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva – devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog, rekao je ranije danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski. “U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva.

Motiv je koristoljublje, pri čemu je jedno od lica, u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela, kako bi od majke iznudilo novac, kako bi ubuduće svi umešani imali materijalne koristi”, kaže Spasovski.

Javni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje i Osnovnog javnog tužilaštva Veles izvršili su uviđaj na dve lokacije na kojima su pronađena tela nestalih. Takođe su izdati nalozi za prikupljanje i veštačenje svih tragova i dokaza sa obe lokacije. Pogledajte snimak: IZVOR: KURIR TV (Blic/MONDO/J.D.)