Ne, ova ljepotica u zagrljaju sa Aleksandrom Prijović nije žena: Zove se Božidar…

Showbizz

Ne, ova ljepotica u zagrljaju sa Aleksandrom Prijović nije žena: Zove se Božidar…

Riječ je o hrvatskom frizeru i pjevaču. Aleksnadra Prijović sinoć je, 4. decembra, održala 4. po redu koncert u zagrebačkoj Areni, a nakon sjajne noći u bekstejdžu su je dočekali pojedinci koji su želeli da se fotografišu s njom. Jedna fotografija postala je hit na mrežama, a radi se o, naizgled, izuzetno atraktivnoj brineti koja pozira s Aleksandrom.

Međutim, to nije djevojka, već muškarac koji se zove Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj. Riječ je o hrvatskom frizeru i odnedavno pjevaču koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pjevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić. On je jednom prilikom izjavio da mu se u najvećem broju javljaju oženjeni muškarci.

Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenom sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena – rekao je Božidar, pisao je Jutarnji list. Prije više od godinu dana priznao je da je u vezi čitavu deceniju, te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

Pojedini mediji me ne žele puštati pod izlikom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pjesme imaju onako malo srpski štih, a takođe to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijen će se to sve jer ja odustati neću – istakao je jednom prilikom, pisao je hrvatski Story. Božidar se oseća kao muškarac, a njeguje ženstveni izgled.

– To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve dio života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti – kazao je na tu temu.

Na pitanje da li mu se desi da ga neko nekada zamjeni za ženu i kako reaguje, kazao je:

Naravno, često me na primer u klubovima zamjene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: “care” ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživio neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promenim pol i u svojoj koži se osećam izvrsno. (Telegraf.rs)